Esmolats
i rectificats
de diferents ganivetes

Cada vegada més, les necessitats del mercat ens obliguen a optimitzar els processos de producció per tal de poder ser més competitius. Això vol dir que com menys parades i engegades hi hagi en la producció, millor qualitat del producte i més rendiment obtindrem.

Per aquest motiu, és molt important aconseguir que l’esmolat de les eines de tall tingui una qualitat i una durabilitat òptimes.

A Fabré Tall, som experts en l’esmolat d’eines de tall per a diferents sectors:

- Cisalles
- Discs dentats / microdentats
- Ganivetes cutter
- Plaques / ganivetes picadora
- Ganivetes, estisores, tallants
- Eix descotnadora
- Disc llescadora:


Per tal d'optimitzar el rendiment de les ganivetes, personalitzem el tipus d’esmolat per a cada client segons les diferents variables possibles:

> Tipus de ganiveta: cromada, teflonada…
> Tipus de producte: curat, cuit…
> Tipus d'angle de tall: 22º, 24º, 26º…

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.

Cómo configurar