PreviousNext
Transport de ganxos buits

Més vistes

Transport de ganxos buits

Details:

Sistema de transport per a ganxos buits TRANSPORTMASTER.

> Desenvolupa tasques de transport entre dos punts o assumeix la logística del transport de ganxos buits. A això pertany el maneig de totes les estacions intermitjes, com l’entrada, neteja i emmagatzematge de ganxos buits fins el control automàtic final en tots els punts de les exigències de la matança i del despecejament.
> L’entrada i sortida de ganxos es realitza mitjançant agulles pneumàtiques.
> Els punts de demanda són servits a petició mitjançant sensors automàtics, amb el fi de que sempre es pot tenir accés, sense demora, als ganxos nets.
> Els transportadors están formats per fins a 24 m de mòduls llargs, els quals poden ser dirigits i accelerats individualment.
> Les tasques desarollades amb ganxos tenen lloc mitjançant allargaments amb desnivell entre els transportadors, els quals toleren fins a 180º de volta.
> Els desnivells i pendents admeten fins a 27º.
> Rebuig de ganxos abonyegats.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.

Cómo configurar